About

Over deze plek

U zou verwachten dat mijn blog over paarden zou gaan gezien de domeinnaam, maar niets is minder waar. Omdat alle woordspelingen met mijn naam te hard klinken als ziektes of als lichaamsopeningen, koos ik dan maar voor dit lieflijke alternatief.
Ik verwijs ermee naar mijn lange lokken, de bijnaam die met dat opleverde ergens in 1998 (ik was toen 10 – you do the math) en naar mijn naam die – u kon het al vermoeden – Saar(tje) luidt.

Over mij

Vrouw. Geringeld sinds 2014. Mama van Kasper (2015) en Elias (2017). Zus. (Over)denker. (Na)lezer. Grote bek. Familiemens. Oude ziel. Bluesliefhebster. (Les)geefster.

Ik pretendeer geen grote wijsgeer te zijn en zeer waarschijnlijk ben ik ook geen trendsetter. Maar ik ben een observator en ik schrijf graag. Een echt thema heb ik niet. Ik schrijf over wat ik zie, over wat ik denk, over wat me bezig houdt. Tegenwoordig zijn dat vooral moederdingen aangezien mijn twee kinderen nog klein zijn.  Mogelijk kunnen mijn interessante hersenspinsels, mijn nuffige fips, mijn grappige spitsvondigheden, mijn geniale inzichten en mijn gebrek aan bescheidenheid u boeien.
Wees dan welgekomen in mijn virtuele huis. Neem een stoel en zet u. Ik leid u gaarne rond in mijn doodgewone bestaan.

Sinds begin 2018 ben ik gastschrijver voor goedgezind.be – de online webstek van De Gezinsbond. Elke maand mag ik een stukje schrijven over Elias! Ga gerust zelf eens kijken op https://www.goedgezind.be/babys/dagboek-baby/.

Advertenties

4 gedachtes over “About

  1. Een nieuwe, actieve én leuke blog begot, ik wist niet dat ze nog gemaakt werden! 😉
    ik googlede op “nuffige fips” en kwam hier uit. Niet echt hetgeen ik zocht maar na een aantal posts te lezen toch blij dat ik em tegenkwam -> toegevoegd aan mn feed reader!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s