About

Over deze plek

U zou verwachten dat mijn blog over paarden zou gaan gezien de domeinnaam, maar niets is minder waar. Omdat alle woordspelingen met mijn naam te hard klinken als ziektes of als lichaamsopeningen, koos ik dan maar voor dit lieflijke alternatief.
Ik verwijs ermee naar mijn lange lokken, de bijnaam die met dat opleverde ergens in 1998 (ik was toen 10 – you do the math) en naar mijn naam die – u kon het al vermoeden – Saar(tje) luidt.

Over mij

Vrouw. Geringeld sinds 2014. Mama van Kasper (2015) en Elias (2017). Zus. (Over)denker. (Na)lezer. Grote bek. Familiemens. Oude ziel. Bluesliefhebster. (Les)geefster.

Ik pretendeer geen grote wijsgeer te zijn en zeer waarschijnlijk ben ik ook geen trendsetter. Maar ik ben een observator en ik schrijf graag. Een echt thema heb ik niet. Ik schrijf over wat ik zie, over wat ik denk, over wat me bezig houdt. Mogelijk kunnen mijn interessante hersenspinsels, mijn nuffige fips, mijn grappige spitsvondigheden, mijn geniale inzichten en mijn gebrek aan bescheidenheid u boeien.
Wees dan welgekomen in mijn virtuele huis. Neem een stoel en zet u. Ik leid u gaarne rond in mijn doodgewone bestaan.

4 thoughts on “About

  1. Super dat je toch een blog begonnen bent! Je hebt alvast één fan. Ik vind dit al een uitstekend begin. Welkom in de blogosfeer 🙂

    Like

  2. Een nieuwe, actieve én leuke blog begot, ik wist niet dat ze nog gemaakt werden! 😉
    ik googlede op “nuffige fips” en kwam hier uit. Niet echt hetgeen ik zocht maar na een aantal posts te lezen toch blij dat ik em tegenkwam -> toegevoegd aan mn feed reader!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s